Marta Fernandez

   

Paisatges íntims

Aquests "paisatges íntims" el vaig realitzar a partir d'un text d'Italo Calvino," l'Espiral, despres de llegir-ho, em va comvidar a realitzar un treball sobre el creixement físic, però a poc a poc em va transportar a fotografiar el meu creixement interior.

A partir d'unes plantes comuns vaig voler mostrar-me a mi mateixa utilitzant els canvis de llum ambient, sempre sobre la mateixa escena.

" La llum és el nostre interior i aquesta està en constant canvi, el cos és el mateix, mes vell o mes jove, però la llum i l'interior sempre és renova".

Marta Fernández

Curriculum

Marta Fernández Olivera, nascuda a Mataró, 1978. Tot i que la seva passió per la fotografia la va tenir ja en l'adolescència, fins el 2005 no va decidir estudiar aquest art en l'Institut d´Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC).

Des del 2006 és sòcia del Grup de Fotografia d´Argentona, a exposat en diferents ocasions; en col·lectives, expomercats d´art i dins del Festival Fotogràfic Alfons Güell.

Exposició col·lectiva dirigida per l'IEFC sobre la violència de gènere a la sala d'exposicions de l'ayuntament de Castellbisbal, 2007. Aquesta mateixa exposició es va instal·lar en l'IEFC.

Exposició a la sala d´exposicions de la Unió Excursionista de Catalunya, 2008

També té exposicions en diferents locals de Barcelona.

Actualment entre d'altres coses, organitza exposicions fotogràfiques a la cafeteria d'hotel Ayre Caspe de Barcelona, entre elles es destaca la de Francesc Català-Roca.

Marta Fernández Olivera

Mail: foto7mfo@hotmail.com .

937992076