Un pas pel Teide de Joan Buxo

Inauguració: Dia 3 a les 8 del vespre

Del 3 de maig al 14 de juny del 2017

a la Sala UE

PRESENTACIÓ

He estat diverses vegades a Tenerife, es pot dir que el tinc passejat de cap a cap, sempre arribant al Teide, mai em va passar per la ment fer una exposició. Al desembre del 2011 va ser quan em vaig proposar dur a terme aquesta Exposició que esteu veient. El dubte que vaig tenir era si la feia en color o bé en blanc i negre. En color guanyava els colors de les diferents hores del dia, en blanc i negre guanyava les brillantors de la lava, de les diferents tonalitats del sol.

Va guanyar el color com es veu en l’exposició, però en el audio visual es podran veure les dues versions.

Esperant que us agradin aquestes imatges de la Exposició UN PAS PEL TEIDE.

Joan Buxó

TRAJETÒRIA ARTÍSTICA

Hola sóc en Joan Buxó i sóc un gran amant de la fotografia.

La meva afició va començar quan el 1967 em van regalar una càmera fotogràfica per deixar constància gràfica de les situacions típiques: Vacances, Nadal, …

RESUM DE DIVERSOS ANYS

El 1994 vaig entrar a formar part com a soci de la FEDERACIÓ CATALANA DE FOTOGRAFIA i l’any 1996 de la Fédération Internationale L’ART Photographique.

El 2001 vaig entrar a formar part com a soci de l’AGRUPACIÓ FOTOGRÀFICA MONTCADA I REIXAC, i la Federació Catalana de Fotografia em va concedir la distinció de ARTISTA FCF.

Durant el mes de juny de 2005 vaig ser convidat per IMAGE SANS Frontière i CHINESE Photographers ASSOCIATION a participar en un viatge a la Xina, concretament al Tibet d’on extreure un reportatge fotogràfic important que s’ha inaugurat el Centre Cultural de Ripollet.

El 2007 CONFEDERACIÓ

ESPANYOLA DE FOTOGRAFIA em va concedir la distinció de ARTISTA CEF, també en el mateix any la IMAGE SANS Frontière em va concedir la distinció de “RISF 2”
Durant l’any 2012 He participat com a jurat en diversos concursos fotogràfics, també en el mateix any he tingut alguns premis en concursos internacionals, en aquest any també he inaugurat l’exposició L’EROTISME DEL TATUATGE, a la biblioteca municipal de Ripollet. També a la sala del Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu he exposat DEU DIES  A  LA XINA. Com també a la sala de FOTO ART MANRESA, he tingut exposada,  ASSAIG ANATOMIC.

En aquest mateix any he entrat a formar part de la junta de AFOTMIR.

Durant l’any 2013 He participat com a jurat en diversos concursos fotogràfics, també en el mateix any he tingut alguns premis en concursos internacionals, en aquest any també he inaugurat l’exposició LA GRAN MURALLA, Bar peña Masrampinyo. També a la sala de l’ Agrupació ENFOQUE SELECTIVO. LA VIDA QUOTIDIANA DEL TIBET.
DISTINCIONS OBTINGUDES
EFIAP – ACEF – MFCF – JAFCF – AISF – RISF3